top of page
  • Skribentens bildNatalie Ahlgren

Nu lanserar jag kattkurser och kattcoaching!

Det är med stor glädje jag äntligen tar steget och lanserar kurser och coaching i kattkunskap!


Detta efter att jag redan under flera års tid redan rådgivit och coachat mina kattungeköpare och andra kattägare som visat sin uppskattning på många vis. Förutom att jag har en bakgrund som kattägare sen barnsben och kattuppfödare, är jag också gymnasielärare. Med en pedagogisk läggning och kunskaper om kattens hälsa och beteenden ger jag nu möjlighet att boka mig för kurser, föreläsningar och coaching i kattkunskap.


På mina kurser tar jag vid behov med mig kattuppfödar-kollegor och andra experter inom olika områden för att ge en så djup och bred kurs om katten som möjligt.


Vem är Kattcoach Nattis? Jag har jag lång erfarenhet och god vana att hålla kurser och föreläsningar för olika typer av grupper. Jag har examen inom kattkunskap via PawPeds Academy 1 och 2 samt tillstånd från Länsstyrelsen och diplom för att hålla katthem och föda upp katter.


Som starterbjudande ger jag ett 15 minuters gratis samtal mot att du ger din recension på på Tokochinooks FB sida. Du är också välkommen att boka in mig direkt på coaching, kurs eller föreläsning via https://www.facebook.com/Tokochinookbengals FB sida (messenger) eller via formuläret på hemsidan. Det är nu resan börjar!63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page