top of page
  • Skribentens bildNatalie Ahlgren

Vi söker fodervärdar med intresse för avel

Vi kommer att behöva flera engagerade fodervärdar framöver som vill lära sig mer om avel för kommande kullar med Louisiana Lullaby och Sirocco Skye.


Om du är intresserad av att lära dig mer om avel och uppfödning på bengalkatter och kanske vill hänga med på någon utställning med din fodervärdskatt, då ska du absolut kontakta oss. Vi vill i första hand att våra katter får ett aktivt och kärleksfullt liv. Men du behöver känna ett engagemang för kattens tid även som dräktig och för skötseln av kattungarna innan de är sålda. Det är lika viktigt för oss. Att ingå i fodervärds-samarbete blir som att ingå i en förlängd familjerelation under tiden vi samäger katten. Det måste kännas 100 procent rätt. Åt båda håll.


Om oss...

Jag och min man Urban är en liten familjeuppfödning som satsar på att föda upp friska bengaler med hög standard och en wild look. Om vi får välja resmål, så väljer vi att åka på utställning någonstans i Sverige eller utomlands för att testa våra katter. Vi vill hela tiden utveckla vårt arbete med bengalrasen och då behöver vi hålla oss ajour med hur de bedöms av olika domare och träffa andra uppfödare som är lika frälsta i rasen som oss.


Vi frågar andra uppfödare om...

“Hur många titlar deras katter tagit? Vilken utställningsort är bra att åka till? Vilka domare vet bengalrasen bäst? ”

Bengalkatter är inte bara vackra med sitt vilda utseende. De är också kommunikativa och påhittiga. De är enkla att lära tricks. Men de är också ibland mer krävande än andra raser. Man måste ha tänkt igenom om man verkligen är redo för att köpa en bengalkatt? De lever i 15-20 år och behöver kärlek och omsorg genom hela livet. Vi vill att våra kattungar kommer till familjer som redan har tänkt igenom sitt beslut och som kommer att ta hand om katterna på bästa sätt. Därför väljer vi också köpare och fodervärdar till våra kattungar med omsorg. Vi säljer inte bara en kattunge, utan vi skänker vårt förtroende och det är mer dyrbart än pengar kan betala.Välkommen att kontakta oss för mer information och intresseanmälan till fodervärd eller kattungeköp. Maila n.duvkrans@gmail.com
59 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page